Gamende buschauffeur geschorst

Een buschauffeur in Honolulu die wordt beschuldigd van gamen tijdens zijn werk, is ondanks de beschuldiging niet ontslagen maar geschorst. Denise Waltz, de vrouw die de chauffeur beschuldigde, is teleurgesteld over de uitkomst van deze zaak.

Ze filmde de buschauffeur met haar mobiele telefoon, die op zijn rit van Pearl City tot Punchbowl waarschijnlijk zat te gamen op een niet nader te noemen handheld console. De man die al 18 jaar in dienst is als buschauffeur, werd alleen maar geschorst omdat hij in het verleden nooit problemen heeft gehad en verder zijn werk uitstekend uitvoerde.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?