Curse of the Dead Gods

  • Ontwikkelaar Passtech Games
  • Eerste releasedatum 3 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Dungeon Crawler , Roguelike
  • Gameliner score -

Gameplay: Curse of the Dead Gods gameplay onthuld

Er zijn nieuwe gameplaybeelden van Curse of the Dead Gods gedeeld. In een video toont uitgever Focus Home Interactive alle details omtrent gameplay van deze roguelike actiegame.

Nadat eerder dit jaar de releasedatum van Curse of the Dead Gods bekendgemaakt was, heeft uitgever Focus Home Interactive vandaag een video gepubliceerd die een overzicht geeft van de gameplay in de roguelike actiegame. Zo komen er een aantal bosses voorbij, wordt er getoond hoe de combat werkt en wordt er uitgelegd hoe bepaalde onderdelen van de game in elkaar steken. Dit wordt allemaal ondersteund door gameplaybeelden in actie, die tevens de verschillende locaties laten zien.

Curse of the Dead Gods komt op 23 februari uit voor de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. De game is al een tijdje te spelen in Early Access via Steam.

BRON Focus Home Interactive

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?