Witchfire

  • Ontwikkelaar The Astronauts
  • Eerste releasedatum 20 september 2023
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter , Horror , Roguelike
  • Gameliner score -

Gameplay: Dit is de dodelijke wereld van Witchfire

Er is een uitgebreide gameplayvideo verschenen van Witchfire. De video toont de dodelijke wereld waarin de game zich afspeelt.

Witchfire werd onthuld tijdens het Summer Game Fest vorig jaar. Nu is er een uitgebreide gameplay-video verschenen van de game. In Witchfire speel je als een Preyer die gestolen artefacten van het Vaticaan moet terug stelen van heksen. Dat klinkt simpel, maar niets is minder waar. Heksen sturen namelijk de nodige monsters op je af om je dwars te zitten en hebben ook nog allemaal vallen geplaatst. Dat je vaak doodgaat is dan ook een gegeven, maar let wel op dat je dan al je loot kwijtraakt. Om jezelf effectiever te maken tegen heksen en hun monsterlijke onderdanen moet je monsters verslaan en hun Witchfire afpakken, daarmee kun je speciale aanvallen uitvoeren. Het is ook mogelijk om betere wapens te kopen in een kerk en nieuwe vaardigheden vrij te spelen met het level-up-systeem. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Witchfire is nu beschikbaar in early access op pc. Een officiële releasedatum is helaas nog niet bekend.

BRON The Astronauts

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?