Gameplay: Eerste gameplaybeelden My Fantastic Ranch getoond

Geplaatst: 5 oktober 2022 11:16

Piece of Cake Studios en Nacon hebben de eerste gameplaybeelden getoond van hun nieuwe game My Fantastic Ranch. Het gaat om een farmingsimulatie en managementgame gericht op jongere spelers.

In My Fantastic Ranch kan je een ranch van de grond oprichten. Alleen dit is niet zomaar een normale boerderij, maar eentje waar je eenhoorns en draken kan houden. Train deze fantasiedieren en bouw de boerderij van je dromen met meer dan 24 soorten gebouwen en decoratieve elementen. Denk hierbij aan trainingsvelden, fonteinen, tuinen, graansilo's en nog veel meer. Spelers kunnen in My Fantastic Ranch uit twee modi kiezen. In Classic-mode moet je de ranch en je reputatie opbouwen om succesvol te worden. In de Dreamer-mode kan je zonder beperkingen bouwen wat je wilt en hoe je wilt. De gameplaytrailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

My Fantastic Ranch komt 17 november uit voor de pc, Xbox Series, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Nacon

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot My Fantastic Ranch

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 november 2022

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord