Gameplay: Makers van Yakuza presenteren Project Judge

Geplaatst: 11 september 2018 09:30
Aangepast: 11 september 2018 09:30

Ryu Ga Gotoku Studios, bekend van de Yakuza-franchise, is bezig met een nieuwe game. Dit keer geen Yakuza, maar een thriller met de naam Project Judge. Jup, we verlaten de straten van Japan en ruilen deze in voor een rechtszaal.

Deze aankondiging werd gedaan ter voorbereiding van de Tokyo Game Show die binnenkort van start gaat. In Project Judge (working title) nemen we controle over privé detective Takayuki Yagami (gespeeld door Takuya Kimura). Yagami is een man die sterk vertrouwen in zijn morele kompas heeft. Denk echter niet dat het verhaal zich volledig afspeelt binnen de rechtszaal. De straten, en vooral het gespuis, van Tokio krijgt namelijk te maken met de vuisten, voeten en het voorhoofd van de hoofdrolspeler.

Project Judge moet in 2019 verschijnen voor de PlayStation 4.

Bron: SEGA
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Project Judge

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord