Gameplay: MLB The Show 22 Nintendo Switch gameplay getoond

Geplaatst:

Ook MLB The Show 22 kwam voorbij tijdens de Nintendo Direct. We hebben tijdens de presentatie wat gameplaybeelden mogen bekijken.

Eerder deze maand werd MLB The Show 22 onthuld. De honkbalgame, die voorheen alleen op de PlayStation beschikbaar was, komt vanaf deze generatie naar alle beschikbare consoles. Daar hoort ook de Nintendo Switch bij. Tijdens de Nintendo Direct werden er dan ook gameplaybeelden getoond van MLB The Show 22 op de Nintendo Switch. We krijgen zo niet alleen een voorproefje van wat ons straks te wachten staat in de game, maar ook hoe de game draait en hoe de graphics eruit zien op de Switch. Oh, en Los Angeles Angels' Shohei Ohtani kwam ook nog even langs.

MLB The Show 22 is vanaf 5 april te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch. De Game ondersteunt ook cross-play en cross-progression tussen alle platformen.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MLB The Show 22

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 april 2022

Ontwikkelaar

Sony Interactive Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord