Gameplay: Nieuwe gameplaytrailer Omno onthuld

Geplaatst:

Omno werd eerder dit jaar al getoond bij de ID@Xbox-presentatie, maar keert terug met een nieuwe gameplaytrailer tijdens de Guerrilla Collective Showcase.

De nieuwe gameplaytrailer van Omno is te vergelijken met de trailer die al eerder te zien was. Onder begeleiding van een rustig muziekje wordt de wereld getoond. Daarnaast zien we vooral hoe het personage in Omno door de wereld reist. Zo zien we hem of haar vliegen, glijden over zand en sneeuw, en wordt de hulp van de grote draakachtige dieren ingeschakeld. Omno is een singleplayer avonturengame die al vijf jaar in ontwikkeling is door ontwikkelaar Jonas Manke. Tijdens het verkennen van de wereld ga je ook puzzels en andere obstakels tegenkomen.

Omno verschijnt ergens dit jaar voor de pc, Nintendo Switch, Xbox One en de PlayStation 4. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Guerrilla Collective Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Omno

Series

-

Uitgever

Future Friends Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

29 juli 2021

Ontwikkelaar

InkyFox

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord