Scars Above

  • Ontwikkelaar Mad Head Games
  • Eerste releasedatum 28 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Nieuwe trailer Scars Above getoond

De release van Scars Above komt steeds dichterbij. Om fans warm te maken heeft ontwikkelaar Prime Matter een trailer uitgebracht waarin gameplay is te zien van de sci-fi shooter.

Hoofdpersonage Kate, een astronaut en wetenschapper, begeeft zich alleen in een alienachtige wereld. Achterhaal het mysterie hoe jij jouw teammaten verloren bent, om ze uiteindelijk weer terug te vinden. Hiervoor moet je door een gruwelijke wereld vol met gewelddadige wezens. Het verzamelen van materiaal voortkomend uit planten en monsters is essentieel om te overleven. Je kunt namelijk hiermee verschillende soorten wapens, apparaten en defensieve middelen ontwikkelen en nieuwe abilities ontgrendelen. De buitenaardse monsters dienen de speler uit te dagen tot het bedenken van creatieve oplossingen om ze uiteindelijk te verslaan. In Scars Above is sprake van continu gevaar en afwisselende landschappen waar zelfs een beschaving geleefd heeft. Aan jou de taak om niet alleen te overleven, maar ook de bedreiging genaamd The Metahedron te stoppen.

Scars Above is vanaf 28 februari beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Prime Matter

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?