Crash Bandicoot: On the Run

  • Ontwikkelaar King
  • Eerste releasedatum 25 maart 2021
  • Platformen Mobile
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Gameplay: Releasedatum Crash Bandicoot: On The Run onthuld

Crash Bandicoot: On the Run heeft eindelijk een releasedatum. We kunnen de game in het voorjaar van 2021 verwelkomen.

Afgelopen zomer werd de mobiele game Crash Bandicoot: On the Run aangekondigd. De game wordt ontwikkeld door bekende mobiele ontwikkelaar King, bekend van de Candy Crush-games. Veel was er tijdens de aankondiging nog niet bekend over de game, maar King heeft inmiddels een nieuwe trailer met gameplaybeelden onthuld en tevens de releasedatum. In de trailer kunnen we zien dat het hier om een Endless Runner-game gaat die overgoten is met een Crash Bandicoot-sausje. Volgens King ben je straks meer dan honderd uren zoet met de game, die uit twaalf verschillende werelden bestaat en vijftig eindbazen kent. De game moet in het voorjaar van 2021 verschijnen en je kunt je nu alvast opgeven om de game uit te proberen op launch. Wanneer je je registreert, krijg je ook een gratis speciale skin voor Crash.

Crash Bandicoot: On the Run staat gepland voor een release op 25 maart 2021 voor mobiele apapraten.

BRON King

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?