Gameplay: Releasedatum Like a Dragon: Infinite Wealth onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 22 september 2023 13:44

SEGA dropt even een bommetje. Vandaag checken we hier de releasedatum en de eerste gameplaybeelden van Like a Dragon: Infinite Wealth! Hopelijk ben je klaar voor de krankzinnigheid.

Like a Dragon: Infinite Wealth - je weet wel; Yakuza 8 - is het aankomende deel in de langlopende Like a Dragon-serie. SEGA heeft twee nieuwe trailers uitgebracht, dus laten we eerst focussen op het verhalende beeldmateriaal. We volgen de absurde avonturen van Ichiban Kasuga. Hij is aangespoeld in Honolulu City met één centraal doel: hij wil zijn moeder vinden. Al snel escaleert de gehele situatie en zien we diverse bekende gezichten terug. Als Like a Dragon-leek kan ik je niet haarfijn uitleggen wat er precies gaande is, maar gelukkig heeft SEGA wel meer dan tien minuten aan verhalend beeldmateriaal geüpload!

Daarnaast zijn de eerste gameplaybeelden van Like a Dragon: Infinite Wealth vrijgegeven. Spelers kunnen Honolulu City verkennen en moeten zien te overleven in de betonnen jungle. Ichiban heeft hier namelijk niks te vertellen - hij moet vanaf de bodem weer beginnen. Honolulu City is gevestigd in Hawaï en dat is goed te zien in de uitstraling van de stad. De combat is wederom turn-based en zit vol met actie. Je kan per beurt beperkt je personage rond bewegen, waardoor je optimaal gebruik kan maken van de positie van de vele opponenten. Je kunt je party samenstellen uit diverse Like a Dragon-personages en ook de diverse 'jobs' keren terug. Tot slot zit Like a Dragon: Infinite Wealth vol met mini-games, zoals het bezorgen van eten, daten via datingsapps, karaoke en nog veel meer. Allemaal in de absurde stijl van Like a Dragon, uiteraard.

Like a Dragon: Infinite Wealth is beschikbaar vanaf 26 januari voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: SEGA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Like a Dragon: Infinite Wealth

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord