The Eternal Cylinder

  • Ontwikkelaar Ace Team
  • Eerste releasedatum 30 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen , Open-World , Survival
  • Gameliner score

Gameplay: The Eternal Cylinder gameplay vrijgegeven

De eerste tien minuten aan The Eternal Cylinder gameplay is vrijgegeven. Deze beelden zijn afkomstig van de bèta-versie van de game.

In deze bizarre survivalgame speel je als een Trebhum, een wezentje die razendsnel kan evolueren. Door materialen in de wereld op te snuiven met je slurf en ze te consumeren, krijg je nieuwe vaardigheden. Zo kun je langere benen groeien om hoger te springen of je kan een vacht groeien om te overleven in de kou. De wereld van The Eternal Cylinder wordt bedreigd door een enorme cilinder. De titel van de game geeft dit enigszins weg. Het is aan de speler de taak om de wereld te navigeren en op zoek te gaan naar een oplossing, voordat alles in de wereld wordt verwoest.

The Eternal Cylinder is beschikbaar in 2021 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Good Shepherd Entertainment

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?