Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 9 juli 2021
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre RPG , Strategie
  • Gameliner score

Gameplay: Uitgebreide live demo Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Traditiegetrouw host Nintendo na de Nintendo Direct een Treehouse presentatie waarin meerdere games gespeeld worden. Een grote titel is uiteraard Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Hiervan speelt Nintendo een vrij lange live demo.

Capcom is lekker bezig met de mainline van Monster Hunter, maar is ook druk bezig met een spin-off. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin komt namelijk spoedig te verschijnen. Nintendo Switch-bezitters kunnen bijna van start met de demo van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Wanneer je deze demo speelt, wordt alle data bewaart zodat de progressie niet verloren gaat. Kan je de demo zelf niet spelen, dan heeft Nintendo je back. In onderstaande video wordt namelijk een groot deel alvast voor je gespeeld.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin verschijnt op 9 juli voor de Nintendo Switch. De demo van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin verschijnt op 25 juni in de Nintendo eShop.

BRON Nintendo Treehouse

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?