Gameplay: Uitgebreide live demo Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Geplaatst: 15 juni 2021 21:15
Aangepast: 15 juni 2021 22:52

Traditiegetrouw host Nintendo na de Nintendo Direct een Treehouse presentatie waarin meerdere games gespeeld worden. Een grote titel is uiteraard Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Hiervan speelt Nintendo een vrij lange live demo.

Capcom is lekker bezig met de mainline van Monster Hunter, maar is ook druk bezig met een spin-off. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin komt namelijk spoedig te verschijnen. Nintendo Switch-bezitters kunnen bijna van start met de demo van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Wanneer je deze demo speelt, wordt alle data bewaart zodat de progressie niet verloren gaat. Kan je de demo zelf niet spelen, dan heeft Nintendo je back. In onderstaande video wordt namelijk een groot deel alvast voor je gespeeld.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin verschijnt op 9 juli voor de Nintendo Switch. De demo van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin verschijnt op 25 juni in de Nintendo eShop.

Bron: Nintendo Treehouse
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

9 juli 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord