Gamescom 2021 line-up aangekondigd

De voorlopige line-up van gameconventie Gamescom is bekend. Welke ontwikkelaars en uitgevers op de conventie aanwezig zijn is bekendgemaakt op de website van het evenement.

Net als vorig jaar vindt Gamescom dit jaar weer digitaal plaats. Dit vanwege de pandemie die op dit moment nog in de wereld heerst door het coronavirus. De tot nu toe bevestigde namen voor het evenement zijn als volgt. Onder andere Xbox, Bethesda, Bandai Namco, EA en SEGA gaan op Gamescom een presentatie houden. Sony en Nintendo staan nog niet op de bevestigde lijst, dus het is dus nog even afwachten of die zich nog erbij gaan voegen.

onbekend

Gamescom gaat 23 augustus van start en duurt tot 27 augustus.

Over auteur JolienMauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?