Geen FireFox voor PS3

Eergisteren kon je lezen dat er geruchten de ronde gaan over het feit dat Firefox naar de PlayStation 3 komt. Sony zal namelijk al in gesprek zijn met Mozilla om deze browser naar de PS3 te halen.

Mozilla maakte vandaag echter bekend dat deze geruchten totale onzin zijn. Het bedrijf vraagt zich dan ook af hoe deze geruchten zijn ontstaan. Voorlopig zitten we dus vast aan de huidige browser van de PS3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?