Geen Thronebreaker: The Witcher Tales voor Nintendo Switch

Geplaatst:

Ontwikkelaar CD Projekt RED heeft geen plannen om Thronebreaker: The Witcher Tales voor de Nintendo Switch uit te brengen. Dit kwam aan het licht in een interview van Eurogamer met een woordvoerder van de gameontwikkelaar.

De game vertelt het verhaal van koningin Meve en zij kan in tegenstelling tot Geralt of Rivia zich niet ongestraft bemoeien met de gebeurtenissen in de wereld. Ze moet rekening houden met de politieke verhoudingen. Vandaag komt de versie voor de pc uit en binnen enkele maanden voor de PlayStation 4 en de Xbox One, maar de gamers met een Nintendo Switch hebben het nakijken. De woordvoerder gaf aan dat er geen plannen voor de game zijn buiten de hiervoor genoemde consoles.

onbekend

Thronebreaker: The Witcher Tales komt 4 december naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Eurogamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Thronebreaker: The Witcher Tales

Series

The Witcher

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

23 oktober 2018

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord