Geheime kamer Sports Story hint naar overwerkte ontwikkelaars

Geplaatst: 31 december 2022 10:35
Aangepast: 31 december 2022 10:41

De ontwikkelaars van Sidebar Games hebben recent hun game Sports Story live zien gaan, maar niet zonder slag of stoot. De kritiek kan te wijten zijn aan het feit dat er te veel gevraagd werd van de ontwikkelaars, als we de hints in een geheime kamer mogen geloven.

Met enige regelmaat verschijnen er berichten online van ontwikkelaars die hun zegje doen over het ontwikkelingsproces van een game. Toch komt het niet vaak voor dat zo'n kreet om hulp ook daadwerkelijk terug te vinden is in de game die zij hebben gemaakt. In het geval van Sports Story is dat anders. Hierin hebben de ontwikkelaars van Sidebar Games een geheime kamer gecreëerd waarin overduidelijk wordt gehint naar problemen tijdens het ontwikkelen van de game.

Je kent Sidebar Games wellicht van de game Golf Story. In hun nieuwste game Sports Story zit een directe verwijzing naar hun vorige game en de kritiek die er op werd geleverd. Nu werd het vervolg Sports Story eerder uitgesteld en is de game inmiddels gereleased met veel bugs en glitches. De reden hiervoor wordt uitgelegd in een geheime kamer in de game zelf. Als we de hints goed oppakken, dan komt het omdat het project te ambitieus was en de ontwikkelaars overwerkt waren. Zo kun je in onderstaande tweet de verwijzingen van de ontwikkelaars zien.

Sports Story is momenteel beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sports Story

Series

-

Uitgever

Sidebar Games

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

23 december 2022

Ontwikkelaar

Sidebar Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord