Gerucht: Call of Duty film op komst?

Stel het is een regenachtige avond, van het kaliber dat je nog niet eens je hand uit het raam wilt steken. Wat is dan lekkerder dan met een warme bak koffie of thee naast je op tafel en lui vanaf de bank een paar potjes te knallen online met Call of Duty: Modern Warfare? Wat dacht je van een heuse Call of Duty speelfilm kijken lui vanaf de bank met bijvoorbeeld een bord warm eten op schoot?

Als het aan Robert Bowling van Infinity Ward ligt komt er namelijk een film van Call of Duty. Robert is namelijk in gesprek geweest met Xavier Gens, het brein achter de Hitman film. Ook is de naam Call of Duty geregistreerd als filmlicentie, des te meer reden om niet te twijfelen aan dit verhaal. Nu maar hopen dat Xavier er een dijk van een film van maakt, gelukkig was Hitman ook best goed, dus dat komt vast wel goed.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?