Gerucht: Chrono Cross remake in aantocht

Geplaatst:
Aangepast: 10 februari 2022 13:08

Het lijkt erop dat Square Enix met een nieuwe remake bezig is. De klassieke JRPG Chrono Cross krijgt naar verluidt een remake.

Sony PlayStation is bezig met een grote remake. Dat kan natuurlijk van alles zijn, maar het lijkt er nu op dat de Japanse elektronicagigant een remake van de klassieke JRPG Chrono Cross wil gaan uitgeven. Er zijn meerdere redenen om aan te nemen dat de game, het vervolg op de alom geprezen JRPG Chrono Trigger, een remake krijgt. In september stond Chrono Cross Remastered namelijk als een van de nog onaangekondigde titels in een gelekte Nvidia database. Ook hebben meerdere muzikanten hints gedropt waarin te zien is dat ze muziek aan het maken zijn voor deze game. Volgens Nick Baker van XboxEra zit een remake van Chrono Cross er inderdaad aan te komen. Volgens hem wordt de game zelfs op meerdere platformen dan alleen de PlayStation uitgegeven.

Het lijkt dus een kwestie van tijd voordat Chrono Cross Remastered wordt aangekondigd. Wellicht gaat dat gebeuren tijdens The Game Awards op 9 december?

Bron: Video Games Chronicle
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Chrono Cross

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation, Nintendo Switch

Releasedatum

18 november 1999

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord