Symphony of the Night en Rondo of Blood

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Gerucht: ESRB geeft Castlevania Requiem kwalificatie

De Entertainment Software Rating Board (ESRB) geeft Castlevania Requiem een kwalificatie voor de PlayStation 4. Castlevania Requiem is een collectie die Symphony of the Night en Rondo of Blood bevat.

Vorige week was er een gerucht over een kwalificatie van deze titel van de Game Rating and Administration Committee uit Korea. Nu de game ook terug te vinden is op de Amerikaanse site voor de kwalificatie van games, lijkt dit een bevestiging te zijn voor een aankomende release. Konami houdt de lippen stijf op elkaar en heeft dit nieuws noch bevestigd of ontkend.

onbekend

Castlevania Requiem komt hoogstwaarschijnlijk in 2019 naar de PlayStation 4 en misschien ook naar andere consoles. We wachten op meer nieuws van Konami zelf.

BRON ESRB

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?