Gerucht: Geen bewijs voor pro-versie Nintendo Switch

Er is geen bewijs dat er een pro-versie van de Nintendo Switch komt, stelt de bekende dataminer Mike Heksin in een reeks berichten op Twitter. Volgens de dataminer bevat de toekomstige derde Nintendo Swicht slechts een 'bescheiden prestatieverbetering'.

Vorige week werd de game-industrie opgeschud, met de aankondiging van de Nintendo Switch Lite. Hoewel dit een slimme manier is van de Japanse gamegigant om nieuwe spelers aan boord te krijgen, hopen veel Switch-gebruikers op een pro-versie. Maar volgens dataminer Mike Heskin kan dit nog wel even duren. Heksin beweert dat de 5.0.0 firmware van de Switch refereert naar drie verschillende modellen en dit betekent dat er, naast de originele Switch en de aangekondigde Switch Lite, ook een derde model in de maak is. Volgens de dataminer gaat deze derde variant dezelfde Nvidea Tegra 214-chip als de Switch Lite bevatten, maar dan overgeklokt. Hierdoor biedt de nieuwe Nintendo Switch 'bescheiden prestatieverbeteringen'.

Heskin is van mening dat er nog geen aanwijzingen zijn dat er een echte pro-versie in de maak is. Mocht de informatie kloppen, dan is het gat tussen het originele model en de nog niet onthulde Switch heel klein. Nog kleiner dan het gat tussen de 3DS en New 3DS, zo stelt hij.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?