Gerucht: Jak and Daxter remake launch-titel PlayStation 5

Geplaatst:
Aangepast: 25 mei 2020 23:08

Er zijn weer nieuwe geruchten binnen rondom launch-titels voor de PlayStation 5. Deze keer gaat het over een mogelijke remake of remaster van Jak and Daxter.

Van een aantal games weten we al dat ze beschikbaar zijn bij de launch van de PlayStation 5, zoals Fortnite die naar next-gen consoles komt. Van andere games is het al bevestigd dat ze geen launch-titel zijn: Cyberpunk 2077 komt helaas niet naar de PlayStation 5 bij launch. Maar misschien hebben we dan toch een nieuwe game die vanaf launch te spelen is. Geruchten doen de ronde op 4chan dat Jak and Daxter een launch-titel is voor de PlayStation 5. Specifiek gaat het dan over een remake of een remaster van de Jak and Daxter trilogie van de game-ontwikkelaar Bluepoint Games. Deze ontwikkelaar staat erom bekend goede remakes te maken en naar verluidt werkt Naughty Dog, onder andere ontwikkelaar van The Last of Us Part 2 die bijna uitkomt, mee aan de re-trilogie. We zullen over een à twee maanden zien of de geruchten kloppen, want volgens de 4chan post wordt de nieuwe Jak and Daxter aangekondigd bij een van de twee Summer Game Fest-presentaties die er nog aankomen. De 4chan-gebruiker beweert dat de informatie afkomstig is van een werknemer die dichtbij Sony Interactive Entertainment staat, maar gezien het platform is het handig om dit gerucht wel met een korreltje zout te nemen.

Voor nu is het dus een kwestie van afwachten. Op welke games hoop jij dat ze beschikbaar zijn bij de launch van de PlayStation 5?

Bron: 4chan
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jak and Daxter PS2 Classics

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

1 december 2017

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord