Gerucht: Microsoft onderzoekt goedkopere versie Xbox Game Pass

Microsoft onderzoekt mogelijk een goedkopere versie van de Xbox Game Pass. Dat moet blijken uit een vermeende vragenlijst van de techgigant.

De Game Pass het paradepaard van Microsoft. Eerder onthulde de techgigant hoeveel geld ze met de Xbox Game Pass verdiende. Nu lijkt het erop dat Microsoft aan het onderzoeken is of gamers ook interesse hebben in een goedkopere variant van zijn dienst. Volgens de vragenlijst moet deze 'lightversie' van Game Pass 3 euro per maand kosten. Met dit abonnement krijg je toegang tot de online multiplayer van Xbox, de volledige Game Pass bibliotheek en toegang tot first party Xbox-titels zes maanden na release. Om deze versie voor de goedkope prijs winstgevend te maken krijgen abonnees bij het opstarten van games advertenties te zien.

Game Pass goedkoop

Microsoft heeft zelf nog niets officieel aangekondigd,dus lees dit bericht met een korrel zout. Zie jij deze goedkope variant van de Xbox Game Pass zitten?

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?