Gerucht: Mortal Kombat 12 is een reboot

Geplaatst:

Het nieuwste gerucht is toch wel 'toasty' te noemen. Mortal Kombat 12 zou wel eens een reboot kunnen zijn.

Via Twitter deelt de gebruiker billbil-kun nieuwe informatie over Mortal Kombat 12. Hij tweet vaker over games die op het punt staan om op te duiken in de online stores. De aankomende Mortal Kombat-game behoort te verschijnen voor de pc en current-gen consoles. Ja, ook de Nintendo Switch mag de vechtgame verwelkomen. De PlayStation 4 en Xbox One worden echter achtergelaten. Mortal Kombat 12 kent straks drie edities: de Standard Edition, de Premium Edition en de Kollector's Edition. Daarnaast wordt er nog iets bijzonders gedeeld: Mortal Kombat 12 heet eigenlijk Mortal Kombat 1. Is dit een teken voor een potentiële reboot?

De informatie van de insider wordt versterkt door de teaser trailer die gisteren verschenen is. Een klok werd getoond die heel bewust nummertje 12 oversloeg. Fans hebben het idee dat de tijdlijn compleet wordt herstart en er zijn nu genoeg bewijsstukken om die theorie te geloven. Waarom zou de vechtgame anders weer benoemd worden als nummer één? Binnenkort wordt de nieuwe Mortal Kombat-game officeel uit de doeken gedaan en dan zullen we definitieve antwoorden hebben op de vele vragen.

Check hier de onbedoelde aankondiging van Mortal Kombat 12.

Mortal Kombat 12 of beter gezegd 'Mortal Kombat 1' staat op de planning voor dit jaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: billbil-kun
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Series

Mortal Kombat

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 september 2023

Ontwikkelaar

NetherRealm Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord