Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Gerucht: Nieuwe Assassin's Creed gaat Mirage heten

Er lijkt nieuwe informatie te zijn gelekt over de nieuwe Assassin's Creed-game. De locatie werd laatst al gelekt, maar nu lijkt ook de titel van de game bekend te zijn.

Momenteel doen tal van geruchten de ronde over de nieuwe Assassin's Creed game, die Rift als werktitel draagt. De geruchten zijn de wereld in geslingerd door YouTuber j0nathan en volgens Bloomberg-journalist Jason Schreier blijken ze te kloppen. Als we daarvan uit kunnen gaan, dan zijn er al aardig wat details bekend over de game. Zo moet de nieuwe game Assassin's Creed Mirage gaan heten. De game gaat zich afspelen in de hoofdstad van Irak; Bagdad en speelt zich ergens af tussen de jaren 860 en 870.

Volgens dezelfde geruchten gaat Ubisoft met Mirage terug naar de basis en haalt het veel inspiratie uit het eerste deel van de serie. Er ligt zelfs al een beoogde releasewindow in het verschiet. Als alle verhalen kloppen, dan kunnen de het nieuwste deel in de lente van 2023 verwachten. Sommige geruchten zijn wel ontkracht door Schreier. Er werd gezegd dat je meerdere steden kunt verkennen, maar dat is volgens hem onzin.

Ubisoft heeft niet gereageerd op de geruchten en gaan dat waarschijnlijk ook niet doen. Wellicht komen we meer te weten tijdens de Ubisoft Forward presentatie die op 10 september 2022 gepland staat.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?