Gerucht: Nieuwe Assassin's Creed gaat Mirage heten

Geplaatst: 30 augustus 2022 20:05
Aangepast: 30 augustus 2022 20:31

Er lijkt nieuwe informatie te zijn gelekt over de nieuwe Assassin's Creed-game. De locatie werd laatst al gelekt, maar nu lijkt ook de titel van de game bekend te zijn.

Momenteel doen tal van geruchten de ronde over de nieuwe Assassin's Creed game, die Rift als werktitel draagt. De geruchten zijn de wereld in geslingerd door YouTuber j0nathan en volgens Bloomberg-journalist Jason Schreier blijken ze te kloppen. Als we daarvan uit kunnen gaan, dan zijn er al aardig wat details bekend over de game. Zo moet de nieuwe game Assassin's Creed Mirage gaan heten. De game gaat zich afspelen in de hoofdstad van Irak; Bagdad en speelt zich ergens af tussen de jaren 860 en 870.

Volgens dezelfde geruchten gaat Ubisoft met Mirage terug naar de basis en haalt het veel inspiratie uit het eerste deel van de serie. Er ligt zelfs al een beoogde releasewindow in het verschiet. Als alle verhalen kloppen, dan kunnen de het nieuwste deel in de lente van 2023 verwachten. Sommige geruchten zijn wel ontkracht door Schreier. Er werd gezegd dat je meerdere steden kunt verkennen, maar dat is volgens hem onzin.

Ubisoft heeft niet gereageerd op de geruchten en gaan dat waarschijnlijk ook niet doen. Wellicht komen we meer te weten tijdens de Ubisoft Forward presentatie die op 10 september 2022 gepland staat.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord