Gerucht: Nintendo Switch Online krijgt Game Boy-games

Geplaatst:

Het ziet ernaar uit dat Nintendo Switch Online eindelijk nieuwe platformen gaat ondersteunen. Naar verluidt gaat het om de toevoeging van Game Boy en Game Boy Color-games aan de service van Nintendo.

Het gerucht kwam het eerst ter sprake in een aflevering van Nate The Hate podcast. Deze podcast wordt gehost door Nintendo-insider "NateDrake". Hij onthulde daar dat Game Boy en Game Boy Color games ergens in de komende weken hun opwachting gaan maken op Nintendo Switch Online. De website Nintendo Life ondersteunde deze geruchten door te stellen dat zij hetzelfde hebben gehoord van hun bronnen. Mochten er echt Game Boy en Game Boy Color games worden toegevoegd aan het assortiment, dan biedt dat natuurlijk wel ontzettend veel leuke mogelijkheden. Beide handhelds kennen namelijk een sterke line-up als het aankomt op games en waren erg populair. Fans vragen al sinds het begin van de online service van Nintendo om andere platformen, maar tot op heden gaf Nintendo niet thuis. Wellicht is het binnenkort dan eindelijk zover en wordt het aanbod vergroot. De tijd zal het leren.

Welke Game Boy en/of Game Boy Color-games hoop jij te zien op Nintendo Switch Online?

Bron: Nintendo Life
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord