Gerucht: Originele Unravel komt naar Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 21 april 2020 09:21

De originele Unravel komt wellicht naar de Nintendo Switch. De game is namelijk voor de Switch gespot op een rating board.

Unravel verscheen in 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De EA Originals-titel volgt het verhaal van Yarny, een gebreid wollen poppetje. De puzzel-platformer bleek erg populair te zijn en al gauw volgde er een tweede deel. Unravel Two verscheen in 2018 en deed toen ook de Nintendo Switch aan. Het eerste deel is tot nu toe nog niet op deze Japanse console verschenen, maar daar komt wellicht binnenkort verandering in. De originele Unravel is namelijk gespot op het Brazillian Classification Board waar het een leeftijdsclassificatie heeft gekregen. Betekent dit dat de game dan binnenkort ook beschikbaar is op de Nintendo Switch? Het is natuurlijk mogelijk dat de game na bijna vier jaar alsnog de Switch aandoet. Het is echter ook aannemelijk dat het hier misschien zelfs om een remaster gaat die op alle platformen, inclusief die van Nintendo, opnieuw uitgebracht wordt. Hopelijk laat EA gauw van zich horen.

Unravel is momenteel te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Nintendo Everything
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Unravel

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 februari 2016

Ontwikkelaar

Coldwood Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord