Gerucht: PlayStation 4 ondersteunt 2160p

Zo langzamerhand wordt nieuws over de opvolgers van de huidige generatie consoles normaler. Zo ook voor de PlayStation 4 van Sony. BGR.com claimt dat de PlayStation 4 een resolutie van 4096 x 2160 (of zelfs 4096 x 3072) gaat ondersteunen - twee maal de resolutie van Full HD-schermen.

Volgens BGR maakt de ondersteuning van deze resoluties deel uit van een grotere strategie van Sony. Het Japanse bedrijf zou plannen om binnen afzienbare tijd 80 inch XBR LED televisies op de markt te brengen met een vergelijkbare maximum resolutie.

Het lijkt vrij waarschijnlijk dat de PlayStation 4 daadwerkelijk deze resoluties zal ondersteunen. Kijkend naar het verleden is vast te stellen dat de PlayStation 3 al vroeg was met ondersteuning voor 3D schermen. Waarom zou de PlayStation niet wederom voorop lopen?

Wat denk jij?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?