Gerucht: Resident Evil krijgt Netflix-serie

Met de release van de remake van Resident Evil 2 vandaag komt er nog meer heuglijk nieuws naar buiten. Resident Evil krijgt naar verluidt namelijk een Netflix-serie.

Volgens bronnen van de Hollywood-nieuwssite Deadline komt er een Netflix-serie over Resident Evil aan. Deadline geeft aan dat deze serie zich in hetzelfde Resident Evil-universum afspeelt als de games. De serie moet het verhaal achter de Umbrella Corporation en de uitbraak van het T-Virus verder uitdiepen. Volgens de nieuwssite wordt de serie geproduceerd door Constantin Film, die ook de verschillende Resident Evil films op zich had genomen. Zowel Netflix als Constantin Film hebben nog niet gereageerd op deze geruchten.

onbekend

Of er inderdaad een Netflix-serie van Resident Evil gaat komen, is dus nog niet bekend. Hopelijk leren we daar spoedig meer over. Intussen kun je vanaf vandaag aan de slag met de remake van Resident Evil 2.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?