Gerucht: Resident Evil krijgt Netflix-serie

Geplaatst:

Met de release van de remake van Resident Evil 2 vandaag komt er nog meer heuglijk nieuws naar buiten. Resident Evil krijgt naar verluidt namelijk een Netflix-serie.

Volgens bronnen van de Hollywood-nieuwssite Deadline komt er een Netflix-serie over Resident Evil aan. Deadline geeft aan dat deze serie zich in hetzelfde Resident Evil-universum afspeelt als de games. De serie moet het verhaal achter de Umbrella Corporation en de uitbraak van het T-Virus verder uitdiepen. Volgens de nieuwssite wordt de serie geproduceerd door Constantin Film, die ook de verschillende Resident Evil films op zich had genomen. Zowel Netflix als Constantin Film hebben nog niet gereageerd op deze geruchten.

Of er inderdaad een Netflix-serie van Resident Evil gaat komen, is dus nog niet bekend. Hopelijk leren we daar spoedig meer over. Intussen kun je vanaf vandaag aan de slag met de remake van Resident Evil 2.

Bron: Deadline
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord