Gerucht: SMITE 2 releasemaand mogelijk ontdekt

Geplaatst:

Er is mogelijk een releasemaand ontdekt voor het langverwachte vervolg op SMITE, SMITE 2. Een dataminer FAERayo vond een interessante datum in de bestanden van de game.

SMITE de strategische MOBA-game, viert dit jaar zijn tiende verjaardag. In die afgelopen tien jaar zijn de nodige goden toegevoegd, waaronder de toevoeging van Baba Yaga aan SMITE. Fans hopen dat aankomende zondag, tijdens het 2024 SWC-evenement, SMITE 2 eindelijk onthuld gaat worden. Volgens FAERayo zijn er in de bestanden van SMITE hints te vinden naar de aankomende release van SMITE 2. Volgens de dataminer komt de game zelfs al in maart uit om het tienjarig jubileum van de game te vieren. Zo is er een 'SMITE 2 Founders Pack' te vinden in de bestanden die verkrijgbaar zijn tijdens het jubileum-event. FAERayo vermoedt dat je hiermee toegang krijgt tot de alpha-versie van de game iets wat ontwikkelaar Hi-Rez in het verleden ook heeft gedaan met andere games.

SMITE

Hi-Rez Studios heeft zelf nog niets officieels aangekondigd dus lees dit bericht met een korrel zout. SMITE is nu beschikbaar op de pc Xbox One, Xbox Series PlayStation 4/5, macOS en de Nintendo Switch.

Bron: SMITE Datamining

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Smite

Series

-

Uitgever

Hi-Rez Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 maart 2014

Ontwikkelaar

Hi-Rez Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord