Gerucht: Suicide Squad 2 rollen mogelijk bekendgemaakt

Er is mogelijk een nieuwe rol in de opkomende film Suicide Squad 2 bekendgemaakt. Zo is bekendgemaakt dat David Bautista, bekend als Drax van de Guardians of The Galaxy-franchise, een rol in de film gaat vertolken.

Het vervolg op de film uit 2016 is op dit moment druk bezig met casting en er gaan op dit moment genoeg geruchten rond over de rolverdelingen in de film. De “bekendmaking” verscheen op de website van entertainmentplatform Collider. Volgens de site gaat Bautista de rol van de held Peacemaker krijgen van regisseur James Gunn. Gunn regisseerde tot zijn ontslag in 2017 de Guardians of Galaxy-franchise. Geruchten gaan dat Bautista deze rol krijgt als bedankje omdat hij de regisseur bleef steunen na zijn ontslag. Volgens Collider gaan ook de schurken King Shark en Ratcatcher een rol krijgen in de film.

onbekend

Suicide Squad 2 komt 6 Augustus 2021 uit.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?