Gerucht: Suicide Squad 2 rollen mogelijk bekendgemaakt

Geplaatst: 8 maart 2019 13:25

Er is mogelijk een nieuwe rol in de opkomende film Suicide Squad 2 bekendgemaakt. Zo is bekendgemaakt dat David Bautista, bekend als Drax van de Guardians of The Galaxy-franchise, een rol in de film gaat vertolken.

Het vervolg op de film uit 2016 is op dit moment druk bezig met casting en er gaan op dit moment genoeg geruchten rond over de rolverdelingen in de film. De “bekendmaking” verscheen op de website van entertainmentplatform Collider. Volgens de site gaat Bautista de rol van de held Peacemaker krijgen van regisseur James Gunn. Gunn regisseerde tot zijn ontslag in 2017 de Guardians of Galaxy-franchise. Geruchten gaan dat Bautista deze rol krijgt als bedankje omdat hij de regisseur bleef steunen na zijn ontslag. Volgens Collider gaan ook de schurken King Shark en Ratcatcher een rol krijgen in de film.

Suicide Squad 2 komt 6 Augustus 2021 uit.

Bron: Collider

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord