Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

The Darkness II

  • Ontwikkelaar Digital Extremes
  • Eerste releasedatum 10 februari 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Gerucht: The Darkness 2 in ontwikkeling

The Darkness kwam vorige zomer uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De game werd erg goed ontvangen. Een medewerker van Top Cow Comics, het bedrijf dat The Darkness-comic maakt, zegt dat Starbreeze Studios bezig is met een vervolg op deze duistere game.

Volgens 2K Games, de uitgever van The Darkness, zijn het niet meer dan geruchten. Het vervolg van The Darkness zou de draad weer op pakken waar deel één is geëindigd. De game zal, mocht hij daadwerkelijk in ontwikkeling zijn, uitkomen op de Xbox 360 en PlayStation 3 in 2008 of 2009. Als we meer informatie hebben, lees je dat natuurlijk hier!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?