Gerucht: The Sims 5 wordt in oktober aangekondigd

Geplaatst: 15 september 2022 20:42

The Sims 5 wordt in oktober aangekondigd. Tenminste, als we game-industrie insider Jeff Grubb mogen geloven.

Jeff Grubb staat erom bekend om veel insider-informatie te hebben uit de game-industrie. Zijn voorspellingen en uitspraken hebben in het verleden dan ook meer dan eens bewezen op de werkelijkheid te berusten. Tijdens de meest recente videocast van gamesite Giant Bomb heeft Grubb wederom een bijzondere uitspraak gedaan. Hij had namelijk gezegd dat The Sims 5 binnen niet al te lange tijd door EA wordt aangekondigd. Hij zegt dat het zelfs al zo snel als in oktober kan gebeuren. Dat is opmerkelijk nieuws, daar gisteren nog werd onthuld dat The Sims 4 free-to-play wordt. Volgens Jeff wordt The Sims 5 binnenkort al aangekondigd, maar het duurt nog wel een tijdje voordat de game ook daadwerkelijk uitkomt.

Er komt sowieso een The Sims-aankondiging in oktober, daar er op 18 oktober een Behind The Sims Summit-presentatie plaatsvindt. Of dan ook het nieuwste deel in de serie wordt aangekondigd, valt nog te bezien.

Bron: Jeff Grubb
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord