Gerucht: Tijdsduur Super Mario Bros. Movie onthuld

Het is een tijdje stil gebleven sinds de onthulling van de eerste Super Mario Bros. Movie trailer. Inmiddels is echter een gerucht opgedoken waarin de mogelijke tijdsduur van de door Illumination geproduceerde film staat weergegeven.

Op de website van bioscoopketen Cinepolis wordt namelijk vermeld dat Super Mario Bros. Movie 85 minuten duurt. Een greep uit de reactie van fans laat zien dat het merendeel kan leven met het mogelijke tijdsbestek van de film. Zo wordt vermeld dat 85 minuten een normale speelduur is voor een animatiefilm, zeker wanneer kinderen de doelgroep zijn. Minions: The Rise Of Gru is bijvoorbeeld 88 minuten lang. Uiteindelijk draait het natuurlijk niet om de speelduur, maar om wat er met de verstrekte tijd in de film gedaan wordt. Bij Super Mario Bros. Movie ligt het lot daarvoor in handen van Illumination-oprichter en CEO Chris Meledandri en Nintendo's Shigeru Miyamoto.

Super Mario Bros Movie speelduur

De nieuwe Super Mario Bros. Movie staat gepland om op 7 april 2023 in de bioscopen te verschijnen. Tegen die tijd weten we of 85 minuten daadwerkelijk de speelduur is.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?