Gerucht: Xbox geeft mogelijk Bethesda showcase in maart

Volgens Games Beat journalist Jeff Grubb geeft Microsoft een Bethesda showcase in maart. De showcase gaat over de toekomst van de bedrijven samen.

Grubb weet niet of het een volwaardig Direct-style evenement is, maar het gaat wel in op de details over de toekomst van Bethesda als onderdeel van Microsoft. Volgens Grubb is de showcase een mijlpaal voor informatie van Microsoft, voordat E3 2021 plaatsvindt. De reden dat het in maart plaatsvindt, komt waarschijnlijk omdat de EU op 5 maart gaat beslissen of de overname wordt toegestaan. Eerder werd al uit EU-documenten duidelijk dat Microsoft Bethesda’s moederbedrijf ZeniMax in een nieuw bedrijf genaamd Vault wil stoppen.

Het hangt dus af van de uitspraak van de EU of de overname doorgaat op 5 maart. Als Grubb gelijk heeft dan komt er ook een showcase om alle details toe te lichten.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?