Gerucht: Xbox Series X juli evenement datum bekend

De maand juli staat onder andere in teken van het Xbox Series X evenement. The Verge claimt dat zij weten wanneer de showcase plaatsvindt.

The Verge postte een artikel waarin ze vertellen wanneer het Xbox Series X evenement plaatsvindt. Ze claimen dat ze dit weten door contact met journalist Jeff Grubb en haar eigen bronnen binnen de redactie. Het juli evenement gaat voornamelijk zich focussen op Xbox haar first party studios. We krijgen dus gameplay te zien van Halo Infinite, Psychonauts 2 en meer. Volgens The Verge komen er echter ook third party studios voorbij, vergelijkbaar hoe de PlayStation 5 stream NBA 2k21 en Resident Evil Village liet zien. Ook The Verge heeft aangegeven dat The Initiative aangewezig is, die natuurlijk weer gelinkt wordt aan de Perfect Dark reboot. Microsoft heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

onbekend

Als de geruchten kloppen kunnen we genieten van de Xbox Series X show op 23 juli. Wat willen jullie zien?

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?