Ghost Bike heet nu Wheel World, verschijnt in begin 2025

-

In Wheel World is het fietsen tot je een ons weegt. Je bent namelijk gekozen door de fietsgeesten om een universum op de rand van de ondergang te redden.

Annapurna Interactive lijkt de zaken voldoende op orde te hebben. Ze komen namelijk langs tijdens de Xbox Partner Preview om Wheel World te tonen. De indiegame wordt gemaakt door Messhof en lijkt een bijzondere niche te vervullen. Je racet op je fiets door de open-wereld en er is van alles te doen. Zo kan je tegen opponenten opnemen in straatraces, kun je sleutelen aan je fatbike en moet je de gestolen Legendary Parts verzamelen om zo The Great Shift-ritueel te stoppen. Dat allemaal terwijl de soundtrack van Italians Do It Better zorgt voor voldoende adrenaline. Is de interesse al gewekt? Mooi, want Wheel World is vanaf dag één beschikbaar via Game Pass.

Wheel World is beschikbaar ergens in begin 2025 voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Xbox Partner Preview
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wheel World

Ontwikkelaar:

Messhof

Uitgever:

Annapurna Interactive

Release:

Q1 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord