Ghostbusters: Spirits Unleashed

  • Ontwikkelaar Illfonic
  • Eerste releasedatum 18 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Ghostbusters: Spirits Unleashed lanceert in oktober

Ghostbusters: Spirits Unleashed heeft eindelijk een releasedatum. De game verschijnt in oktober, precies op tijd voor Halloween.

In maart dit jaar werd Ghostbusters: Spirits Unleashed aangekondigd. In deze asymmetrische multiplayer-game kun je of de rol aannemen van een Ghostbuster, of juist als een van de geesten. Ontwikkelaar IllFonic heeft aangekondigd vandaag een speciale livestream te doen waar de ontwikkelaars de nieuwe game live spelen. Dat is echter niet het enige nieuws rondom deze game. IllFonic heeft namelijk ook aangekondigd dat de game in oktober verschijnt. Ook is het nu mogelijk om pre-orders te plaatsen. Wanneer je de game pre-ordert, krijg je toegang tot een aantal speciale voorwerpen in de game.

Ghostbusters: Spirits Unleashed verschijnt 18 oktober op pc via de Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON IllFonic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?