Going Medieval Early Access datum onthuld

Geplaatst:

De indie-studio Foxy Voxel heeft de releasedatum van hun eerste game onthuld. Going Medieval verschijnt binnenkort als Early Access-titel op Steam.

Going Medieval is een koloniesim dat zich afspeelt in de middeleeuwen. Een grote plaag is door het land getrokken, waardoor een groot gedeelte van de mensheid is gestorven. Je krijgt de leiding over een kleine groep mensen en moet ervoor zorgen dat ze weten te overleven. Niet alleen voedsel en kleding zijn van belang, want ook wapens zijn nodig om de bandieten op afstand te houden. Daarnaast moet je onderdak regelen voor de bewoners. Going Medieval komt niet met standaard gebouwen, maar met specifieke blokken en meubels die je naar eigen creativiteit kunt gebruiken. Omdat er geen nieuwe trailer werd vrijgegeven met het nieuws, kun je hieronder de aankondigingstrailer uit 2020 bekijken.

Going Medieval gaat op 1 juni in de Early Access op Steam.

Bron: Going Medieval Steam pagina

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Going Medieval

Series

-

Uitgever

The Irregular Corporation

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

1 juni 2021

Ontwikkelaar

Foxy Voxel

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord