Arcania: The Complete Tale

  • Ontwikkelaar Spellbound
  • Eerste releasedatum 22 januari 2013
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Gothic 4 niet voor eind 2009

JoWood heeft in een interview gezegd dat het onwaarschijnlijk is dat we Gothic 4 nog voor het einde van 2009 kunnen verwachten. Daarentegen hebben ze wel gezegd dat er een uitbreiding aankomt voor het derde deel in de serie, onder de naam Forsaken Gods.

Deze uitbreiding staat in de maak bij ontwikkelaar Trine. Echt bekende titels staan er nog niet op hun naam, dus het is maar de vraag wat de uitbreiding zal gaan worden. Hopelijk weet JoWood waar het mee bezig is, en kan het met deze uitbreiding het gat tussen deel 3 en 4 wat opvullen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?