Absolver

  • Ontwikkelaar Sloclap
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Gratis Downfall-DLC voor Absolver nu te downloaden

Ontwikkelaar Slocap werkte de afgelopen tijd aan gratis DLC voor Absolver en deze is nu te downloaden. De content heet Downfall en is beschikbaar voor de pc en PlayStation 4.

Downfall voegt de gelijknamige modus toe en hierin vecht je alleen of met andere spelers in de Adalian Mines. Elke keer zal deze modus anders uitpakken doordat vijanden en challenges willekeurig op jouw pad worden gezet. Naast de nieuwe modus bevat de DLC de complexe maar effectieve Faejin-vechtstijl, nieuwe school challenges, en veel nieuwe gear voor Prospects en Absolvers. Een mooi gebaar dus van Slocap om zijn spelers te bedanken met deze gratis content.

Absolver is verkrijgbaar voor de pc en PlayStation 4. Om de lancering van de DLC te vieren is de vechtgame volgende week aan te schaffen met 50 procent korting.

BRON Devolver Digital

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?