Check hier alle The Game Awards 2023 content

Tom Clancy's Ghost Recon

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 19 november 2010
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

GRAW 2 Legacy Edition komt volgende maand

In april mogen we de Legacy Edition van Ghost Recon Advanched Warfighter 2 in de winkels verwachten. Deze editie bestaat uit de originele game, maar dan inclusief alle downloadable content die in de tussentijd is uitgekomen. Sinds de release van GRAW 2 zijn er al 32 extra maps, nieuwe wapens, extra missies en andere gamemodi vrijgegeven. Vooral voor mensen zonder Xbox Live is dit een mooie gelegenheid om het hele setje compleet te kopen.

De Legacy Edition komt alleen uit voor de Xbox 360 en zal in de winkels liggen als - zoals Ubisoft het noemt- 'mid-priced'. De game bestaat uit twee DVD's, waarvan er één de extra content bevat en één de eigenlijke game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?