GreedFall

  • Ontwikkelaar Spiders
  • Eerste releasedatum 10 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Greedfall komt naar de next-gen consoles

De fantasy RPG van Spiders Studio en Focus Home Interactive Greedfall komt met een nieuwe uitbreiding en update naar de Xbox Series X en S en de PlayStation 5.

Vanaf 30 juni kan Greedfall op de next-gen consoles gespeeld worden met verbeterde 4K UHD beelden, snellere laadtijden en verbeterde prestaties. De zogeheten Gold Edition van de game komt inclusief de basisgame en de nieuwe uitbreidingen The De Vespe Conspiracy. Deze uitbreiding voegt nieuwe vijanden, gebieden en voorwerpen aan de game toe. Spelers van de Xbox One of PlayStation 4 versie van Greedfall krijgen een gratis update naar de next-gen versie van de game.

De Gold Edition van Greedfall is vanaf 30 juni te spelen op de Xbox Series X en S en de PlayStation 5.

BRON Persbericht

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?