Grimmige gameplaybeelden The Thing: Remastered onthuld

-

Een nieuwe gameplaytrailer van The Thing: Remastered toont ons waar het allemaal om draait: listig verraad, benauwde suspensie en gruwelijk body-horror.

Ontwikkelaar Nightdive Studios is een specialist op het gebied van remasters en hun nieuwste passieproject draagt de naam The Thing: Remastered. Het origineel kwam in 2002 te verschijnen op de pc, Xbox en PlayStation 2. De game volgt de gebeurtenissen van John Carpenter's The Thing uit 1982 op. Je speelt als Captain Blake en het is aan jou de taak om uit te vogelen wat er gebeurd is op deze onderzoeksbasis. Als je de film gezien hebt, dan weet je wat je te wachten staat. De videogame-adaptatie van The Thing is een third-person shooter met squad-systemen in plaats en een gezonde dosis survival/horror. Je moet je team begeleiden en aansturen, ook in het heetst van de strijd. Er ontstaat in de loop van de twintig levels veel ruzie tussen de bemanning vanwege de - nou ja, daar moet je zelf maar achter zien te komen. Geen spoilers hier, mocht je ze ontweken hebben sinds de jaren 80.

The Thing: Remastered heeft nog geen releasedatum, maar komt later dit jaar te verschijnen voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Nightdive Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Thing: Remastered

Ontwikkelaar:

Nightdive Studios

Uitgever:

Nightdive Studios

Release:

2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord