Guitar Hero II

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 24 november 2006
  • Platformen PlayStation 2
  • Gameliner score -

Guitar Hero 2 rockt nog steeds!

Guitar Hero 2 is nog steeds in de picture. Vorige week zag je nog een rockende klant voor GH2 klik hier. Vandaag heeft Activision nieuwe downloadbare content op Xbox Live gezet. Het gaat om drie geheel nieuwe songs:

Dropkick Murphys - State of Massachusetts
The Bled - You Should Be Ashamed of Myself
Maylene & The Sons of Disaster - Memories of the Grove

Om de songs te downloaden kost het je 500 MS Points. Altijd leuk voor de mensen die nog op Guitar Hero 3 wachten. Als deze songs je aanstaan en je denkt "GH3? Geef mij maar 2!", kijk dan even op de productpagina hier.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?