Hang de dokter uit in Pathologic 3

-

Het derde deel in een vreemde cultklassieker-reeks is zojuist aangekondigd door HypeTrain Digital en Ice-Pick Lodge. Maak hier kennis met Pathologic 3!

In deze verhalende RPG speel je als dokter Daniil Dankovsky. Hij is net afgestuurd in geneeskunde, maar moet meteen al aan de bak. Hij zoekt naar het geheim van onsterfelijkheid en zijn zoektocht brengt hem naar een nabij dorp. Deze vestiging heeft het maar moeilijk; er is namelijk een plaag gaande. Binnen twaalf dagen zal de ziekte iedereen omleggen en het is aan Dankovsky om een medicijn te vinden. Hij moet alles op alles zetten om het verleden, het heden en de toekomst van het stadje te exploreren. Hoe? Middels een tijdmachine natuurlijk, al werkt de tijd in Pathologic net even anders. Ben jij klaar om de patiënten te onderzoeken en jezelf te verliezen in deze grauwe, maar prikkelende setting? Wees wel bewust van het feit dat het lot van diverse personages in jouw doktershanden liggen.

Pathologic 3 is beschikbaar ergens in 2025 voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Ice-Pick Lodge
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pathologic 3

Ontwikkelaar:

Ice-Pick Lodge

Uitgever:

HypeTrain Digital

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord