Heart Machine werkt aan Possessor(s)

-

Devolver Digital en Heart Machine slaan de handen ineen voor surrealistische interdimensionale horror. Check hier de onthulling van Possessor(s)!

Ja, Heart Machine werkt niet alleen aan Hyper Light Breaker, maar ze hebben ook een duivels dealtje met Devolver Digital gesloten. In Possessor(s) speel je als gastvrouw Luca en Rehm, haar niet zo coöperatieve tegenhanger. Samen verkennen ze een stad in quarantaine. Het gebied is compleet naar de haaien en overspoeld door een interdimensionale catastrofe. Hun enige hoop om te overleven is door te leren samenwerken. In deze actievolle sidescroller krijg je te maken met meerdere paden in een open-wereld setting. Zoals je kan zien staat de horroractie centraal.

Possessor(s) staat op de planning voor 2025.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Possessor(s)

Ontwikkelaar:

Heart Machine

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord