Hellblade: Senua's Sacrifice

  • Ontwikkelaar Ninja Theory
  • Eerste releasedatum 8 augustus 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Horror
  • Gameliner score -

Hellblade: Senua's Sacrifice krijgt wat VR-liefde

Hellblade: Senua's Sacrifice, de verhalende game van Ninja Theory waarin alles draait om psychoses, wordt door de ontwikkelaar nog deze maand naar de virtuele realiteit overgeheveld. Dit heeft Ninja Theory middels een video wereldkundig gemaakt. De toch al immersieve game gaat hiermee nog een stapje verder.

Voordat je nu als een psychoot naar je PlayStation VR stuift om er die berg stof van af te vegen, wacht daar eventjes mee. Hellblade: Senua's Sacrifice VR Edition - zoals de game voluit gaat heten - komt namelijk alleen naar de pc. De reden daarvan is heel simpel. De PlayStation 4 - en daarmee ook de Pro - is gewoonweg niet krachtig genoeg voor deze toch al oogverblindend mooie game. Het zal dan ook niet als een verrassing komen dat je bak minstens een Nvidia GTX 1080 of AMD Radeon RX 580 moet herbergen om Hellblade in VR te draaien.

Mocht je dus een flinke monsterbak met een Oculus Rift of een HTC Vive hebben staan en heb je wel oren naar deze VR behandeling van Hellblade: Senua's Sacrifice, dan heb je dikke mazzel. Deze komt namelijk 31 juli al uit en zal gratis te downloaden zijn als je het origineel al in je Steam bibliotheek hebt staan.

BRON Ninja Theory

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?