Het Apple versus Epic Games debacle sleept voort

-

Dat Epic en Apple nooit de beste vrienden zullen worden is geen verrassing. De twee partijen steggelen al geruime tijd en hebben elkaar al diverse malen in de rechtbanken getroffen aangaande developer accounts en redenen waarom Apple al dan niet het recht heeft om die van Epic in te trekken.

En dat debacle lijkt maar niet ten einde te komen, ondanks het goede nieuws dat Apple eindelijk de afwijzing voor de Epic Games Store app op iOS heeft ingetrokken. Grote blij voor Tim Sweeney en consorten, die daardoor eindelijk hun digitale waren aan Apple-gebruikers kunnen aanbieden.

Maar Apple zou Apple niet zijn als het geen Apple-achtige kanttekeningen bij de app zou plaatsen. Volgens Sweeney verklaart Apple namelijk ook tegenover journalisten dat de intrekking slechts van tijdelijke aard is en dat Epic eerst wat wijzigingen moet doorvoeren. Zou zou de app andere knoppen moeten krijgen, waardoor de app volgens Sweeney een stuk minder gebruiksvriendelijk wordt.

Het valt ook allemaal niet mee, het gevecht aangaan met Apple. Vraag dat maar aan Isaac Newton.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord