Hier is de releasedatum van Gestalt: Steam & Cinder

Geplaatst:

De 2D-metroidvania Gestalt: Steam & Cinder heeft tijdens de The Triple-i Initiative een releasedatum ontvangen. Mocht je nog nooit van deze game gehoord hebben dan ben je niet de enige, maar dankzij de gameplaytrailer krijgen we direct een goed beeld van de game.

We reizen af naar de stad Canaan om te achterhalen wat daar allemaal aan de hand is. Hierdoor moet je ook de geheime ondergrondse gangen van de stad doorlopen, waar allerlei gedrochten rondlopen. Je mag spelen als Aletheia, die als een soort huurling functioneert. Hierdoor is ze goed in vechten met zowel een pistool als een zwaard. Met behulp van meerdere abilities moet je de snelle en grote eindbazen kunnen verslaan, maar gemakkelijk wordt het niet. Gestalt: Steam & Cinder wordt geen lineaire game, want je kunt zijmissies accepteren om op die manier wat geld te verdienen. In de trailer zien we een aantal gebieden en de bewoners van van de stad Canaan voorbijkomen.

Gestalt: Steam & Cinder verschijnt op 21 mei voor de pc.

Bron: The Triple-i Initiative

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gestalt: Steam & Cinder

Series

-

Uitgever

Fireshine Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

21 mei 2024

Ontwikkelaar

Metamorphosis Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord