Homefront: The Revolution

  • Ontwikkelaar Deep Silver
  • Eerste releasedatum 20 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Homefront: The Revolution multiplayer bèta eerst naar Xbox One

Tijdens de gamescom persconferentie van Microsoft werd bekendgemaakt dat de multiplayer bèta van Homefront: The Revolution eerst naar de Xbox One zal komen.

Homefront: The Revolution bevat co-op multiplayer waarin je samen met vrienden een eigen verzetsgroep mee kunt beginnen. De multiplayer bèta zal deze winter als eerste speelbaar zijn voor de Xbox One.

Homefront: The Revolution is in ontwikkeling bij Dambuster Studios en zal in 2016 verschijnen voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?